Produse & Servicii Distributie Cariera Contact Download Comenzi online
 
 

     Activitatea efectiva a S.C. GEKARO GROUP S.R.L. consta in principal din urmatoarele:

    Distributie, instalare, configurare si service de software legislativ ( LEGE4 produs de Indaco Systems - Dealer zona Galati), alte tipuri de software si licente.

    Am proiectat, programat si dezvoltat jocul multiplayer online de mare succes www.razboi.ro.

    Detinem o platforma de conversie GSM to IP, folosita pentru routarea sms-urilor. Deasemenea inchiriem sms-uri cu suprataxa, implementam sisteme de micropayment pe site-uri comerciale si personale.

    Proiectare, dezvoltare, productie website-uri (personale, de prezentare, portal, magazine online, etc.), publicitate online.

    Printre proiectele actuale amintim: www.e-cazari.ro - Ghid turistic online, www.cautstapan.ro - Anunturi animal e , www.promotia.ro - Colegii tai , www.bursadesoft.ro - Freelancer 100% romanesc

     Alte activitati din domeniul IT (instalari sisteme operare, aplicatii software, back-up baze de date, devirusari, recuperari de date, upgrade-uri, etc.)
 

     Mesajul de 160 de caractere - aceasta este cea mai cunoscuta caracteristica a mesajelor scurte (SMS), a caror popularitate creste pe zi ce trece. Tehnologiile si produsele noastre ofera solutii chiar si pentru depasirea acestor limite de 160 de caractere, dar nu numai atat: un mijloc foarte eficient prin care puteti deschide un nou canal de comunicatie cu clientii, partenerii dvs., puteti crea magazine virtuale care functioneaza pe baza de SMS sau sisteme integrate, care utlizeaza SMS-ul!

     Daca ne onorati cu incredere, participam cu mare placere la dezvoltarea infrastructurii dvs. informatice, in marirea eficientei organizatiei care o detineti. Va propunem solutii optime privind telecomunicatiile, la cerere cream sisteme personalizate pentru nevoile dvs.

     Lasati-va libera fantezia si, daca v-ati gandit la un produs, noi suntem pregatiti sa il realizam! Suntem o echipa orientata spre sarcini: construim produsul cerut, consultandu-ne la fiecare pas cu clientul nostru

Obiectivul principal este depasirea asteptarilor clientilor nostri prin oferirea de produse de calitate şi servicii care i-ar putea ajuta la nevoile lor de afaceri sau orice alte obstacole ar intampina. Fie că clienţii noştri doresc să opereze propriile camere de poker online, sau să se implice în alte activităţi de afaceri, devine util pentru ambele parti, în multe moduri.
Copyright ©2009 Gekaro Group SRL | All rights reserved

Despre noi | Contact

     This is my Google PageRankô - SmE Rank free service Powered by Scriptme